Recomenacions per esquiar a la Cerdanya
Recomenacions per esquiar a la Cerdanya
Des de l’Hotel del Prado et compartim algunes recomanacions per esquiar sense imprevistos!
L’arribada de l’hivern implica també l’arribada de la temporada d’esquí. I és que les vacances de Nadal són l’època perfecta per gaudir d’una escapada en família o amb amics visitant entorns de muntanya i gaudint d’una divertida esquiada.

Des de l’Hotel del Prado et volem compartir algunes recomanacions per esquiar perquè la teva escapada d’esquí sigui inoblidable i sense imprevistos!

Recomanacions per esquiar

El primer i més important és utilitzar la roba i la protecció adequada, que pot prevenir les lesions i ens assegurarà que no ens fem mal o ens enganxem amb la roba mentre esquiem. Les botes de “preski” són imprescindibles, ja que ens permeten caminar per la neu mentre no som sobre els esquís.

Així mateix, et recomanem dur pantalons d’esquí o impermeables, amb malles tèrmiques a sota si fa molt de fred. Pel que fa a la part de dalt, es bona opció portar polar i roba que abrigui, sense oblidar una jaqueta impermeable.

Tampoc t’oblidis de la crema solar per a la cara i cacau protector per als llavis. Per descomptat, no es pot esquiar sense un casc que ens protegeixi de caigudes i cops.

La segona recomanació és per als principiants: sempre val la pena fer algunes classes dirigides d’iniciació i pràctica amb un monitor que ens ensenyi com posar-nos les botes i el casc i com fer els moviments per practicar correctament abans de pujar-nos-en i començar la jornada d’esport. Un cop ja tinguem confiança i hàgim après a esquiar, serà el moment de provar-ho sense monitor!

De la mateixa manera, esquiar per pistes segons el nivell de cadascú. S’ha de començar per les més senzilles i, a poc a poc, anar avançant i provant-ne de major dificultat, però sense amb cura i tenint en compte el nivell de cada persona per tal d’evitar possibles accidents. Són igual de divertides!

El quart consell, i probablement més important, és que el que hem de procurar és gaudir: l’esquí és un esport per divertir-se en família o amb els amics mentre practiquem esport a la natura. Per això s’ha de fer amb cura i tenint present que el més crucial sempre serà passar-ho bé!

On allotjar-te per gaudir de la neu

El cinquè i últim consell que et donem és que reservis un hotel en una bona ubicació per anar a esquiar amb antelació, per tal d’evitar aforaments complets. En aquest sentit, et convidem a que ens visitis a l’Hotel del Prado, un allotjament ubicat a la capital de la Cerdanya i perfectament comunicat amb pistes d’esquí com la Molina o la Masella.

Després de les nostres recomanacions per esquiar no t’ho pensis més: aquestes vacances de Nadal, regala’t l’escapada que tant et mereixes i gaudeix d’uns dies d’esquí i turisme per la Cerdanya. T’esperem a l’Hotel del Prado amb els millors serveis!

Blog