Escapada relax a la Cerdanya
Escapada relax a la Cerdanya
Gaudeix d'una fantàstica escapada relax a la Cerdanya des de l'Hotel del Prado

Segons va escriure Josep Pla a la seva Guia de Catalunya ‘la Cerdanya és una de les comarques més belles, més fines de Catalunya. A la Cerdanya, les panoràmiques són extremadament belles, però els detalls les igualen i de vegades les superen; són incomparables’. Trobem que tenia raó. Fent una escapada relax en la Cerdanya gaudireu d’un clima perfecte i un munt d’atractius per desconnectar i recarregar energia. A l’Hotel del Prado us expliquem totes les opcions que aquest indret us ofereix.

La Cerdanya permet als visitants viatjar en el temps, gràcies al seu ric patrimoni cultural que es conserva a través de les seves esglésies, convents i edificis. Els seus murs han estat testimoni del pas del temps a la vall, i es presenten com l’escenari perfecte per fer una escapada relax a la Cerdanya.

D’una banda, existeix una proposta d’activitats que va més enllà de fer senderisme, ciclisme o esports a la neu. Hi ha un seguit d’activitats que es poden practicar durant una estada calmada i que no impliquen fer un gran esforç físic, tot i que són activitats a l’aire lliure. La regió ens ofereix la possibilitat de practicar hípica, entrant en contacte amb la natura i els animals de la zona, cosa que ens ajudarà a connectar amb la terra. D’altra banda, existeixen un seguit d’activitats d’aire com volar en globus o avioneta, que permeten als visitants gaudir de les millors vistes panoràmiques de la zona.

Trobem moltes possibilitats per fer turisme cultural durant una escapada relax a la Cerdanya. La rica història d’aquesta regió ha dotat la comarca d’un gran patrimoni cultural, especialment en l’àmbit romànic. Els viatgers poden visitar diversos museus i indrets històrics com la Via Romànica, una ruta transfronterera del romànic pirinenc que recorre el Rosselló i la Catalunya Nord. Si aneu buscant fer turisme cultural i us interessa l’art, heu de saber que existeix el projecte ‘Les claus de les esglésies’, el qual dóna a conèixer els interiors més espectaculars de les esglésies de la comarca a través de dos itineraris.

També podràs visitar alguns dels pobles amb més encant de la zona, o descobrir Puigcerdà, on trobaràs moltes opcions per gaudir del cor de l’alta muntanya en una ciutat amb un meravellós centre històric.

Finalment, si el que us interessa és el benestar, durant la vostra escapada relax a la Cerdanya trobareu circuits d’aigües termals, spas, massatges, meditació, gastronomia saludable i moltes altres opcions per cuidar el cos i la ment.A l’Hotel del Prado trobareu diferents opcions per relaxar-vos i gaudir d’un moment de pau. Us convidem a descobrir la nostra promoció especial Escapada Relax i Wellness especialment pensada perquè els nostres clients gaudeixin de totes les comoditats de les nostres habitacions, que puguin tastar la nostre cuina i els nostres deliciosos esmorzars i que puguin gaudir d’un reconfortant massatge.

Si estàs pensant a fer una escapada relax a la Cerdanya no ho dubtis i vine a relaxar-te a l’Hotel del Prado!

Blog