Excursiones de raquetes de neu a la Cerdanya
Excursiones de raquetes de neu a la Cerdanya
3 Excursions de raquetes de neu a la Cerdanya

Si t’agrada el senderisme i la muntanya, et recomanem que facis una excursió amb raquetes de neu a la Cerdanya. Una activitat que et permetrà gaudir de la naturalesa i la neu en família i amics, així com descobrir la comarca i tot el seu entorn natural.

Des de l’Hotel Del Prado et proposem 3 excursions en raquetes que podràs fer a la Cerdanya. Rutes per a tots els nivells on recorreràs alguns dels indrets més espectaculars i emblemàtics de la zona.


3 Excursions de raquetes de neu a la Cerdanya


A continuació et presentem 3 itineraris on podràs contemplar la bellesa de la zona i descobrir tot el patrimoni natural que ofereix la comarca. Són recorreguts que podràs fer amb tota la família, ja que algunes de les rutes són aptes pels més petits de casa.

Coll de Pal - Tosa d'Alp
Ruta circular clàssica de raquetes de neu per la Baixa Cerdanya. Amb ella pujarem des del Coll de Pal fins a la Tosa d’Alp. És un itinerari de 8 km i amb un desnivell de 590 m que presenta una dificultat moderada. L’excursió comença a Coll de Pal fins a arribar al Refugi de Niu d’Àliga. Un cop al refugi, que disposa de servei de bar i restaurant, seguim uns quants metres més amunt fins a arribar al cim Tosa d’Alp, on gaudirem d’unes vistes espectaculars del Pedraforca, el Moixeró, el Cadí i de tota la Cerdanya.


Coll de la Creueta - La Moixera
Ruta circular fàcil que transcorre des del Coll de la Creueta fins a La Moixera, tot descobrint els indrets de la Pleta Roja i el Cap de la Creueta. És un itinerari de 7,7 km i amb un desnivell de 375 m que presenta una dificultat baixa. Durant tot el recorregut es frueixen d’unes excepcionals vistes sobre la serra de Montgrony, el Puigmal, la Pedra Picada, el Taga, el Carlit, etc. En determinats trams podràs albirar Tosa d’Alp i el Pedraforca, així com les planes de la Cerdanya i la part alta del Ripollès.


La Molina - Pla d’Anyella
Una altra de les rutes de raquetes que et proposem per la Cerdanya és la de La Molina i el Pla d’Anyella. Un recorregut circular que s’enfila des dels peus de la pista dels Alabaus, a La Molina, fins al pla d’Anyella. El trajecte consta de 7,7 km, 300 m de desnivell i una dificultat baixa. Durant l’excursió podràs descobrir indrets tan emblemàtics com els plans del Pedrò, La Serreta, el barranc del Pedró, Les costes de l’Huguet i Les Saleres, entre molts d’altres.

Vine a la Cerdanya a fer algunes de les rutes de raquetes de neu que t’hem suggerit i allotja’t a l’Hotel Del Prado. Gaudeix d’un allotjament situat a Puigcerdà, ideal com a punt de sortida per practicar aquest esport i d'altres per la zona. Descansa i recupera forces després d’una jornada de raquetes de neu en les nostres instal·lacions.


Fes ja la teva reserva i escull la teva habitació preferida!

Blog