La Festa del Trinxat a la Cerdanya aquest 2024
La Festa del Trinxat a la Cerdanya aquest 2024
El 24 de febrer a les 21h al poliesportiu de Puigcerdà

A la regió catalana de Puigcerdà, la Festa del Trinxat representa un dels esdeveniments gastronòmics més significatius de l'hivern.

La Festa del Trinxat és un homenatge a la història i l'essència de la regió de la Cerdanya. Aquesta comarca acull cada any experts i aficionats culinaris per celebrar la seva herència gastronòmica, essent el Trinxat el plat principal de la festivitat.

El Trinxat i els seus secrets

Elaborat a base de patata, col d'hivern i cansalada amb mantega. La seva preparació, tot i semblar senzilla, requereix tècnica i passió. Els passos a seguir són senzills: tallar la col, bullir-la amb sal, afegir les patates i després triturar-ho (aixafar-ho) tot amb una forquilla.

La Festa del Trinxat no es limita al plat principal. Els assistents tenen l'oportunitat de gaudir amb una varietat d'entrants i segons de la cuina catalana, des dels embotits locals fins a les trufes de formatge curat amb crema de pastanaga i el bacallà amb mel.

Descobreix la Cerdanya

A més de la seva rica oferta gastronòmica, la Cerdanya compta amb paisatges de somni i activitats per a tots els gustos. Des de rutes de senderisme fins a jornades d'esquí, aquesta regió ofereix infinites possibilitats per als amants de la naturalesa i l'aventura; a més dels pobles pintorescos, les valls verdes i les muntanyes.

Allotjament de somni a Puigcerdà: Hotel del Prado

Per a aquells que desitgin allargar la seva estada i gaudir plenament de tot el que la Cerdanya té per oferir, l'Hotel del Prado és l'elecció perfecta. Situat a només 5 minuts del centre de Puigcerdà, el nostre hotel familiar combina comoditat, hospitalitat i servei de qualitat.

Confort i calidesa al nostre Hotel: àmplia gamma de serveis dissenyats per satisfer les necessitats i desitjos dels seus hostes. Habitacions acollidores, instal·lacions d'oci, piscina climatitzada, spa i pista de tennis.

Gastronomia d'alta qualitat: el nostre restaurant serveix una selecció de plats típics de la cuina catalana, elaborats amb ingredients frescos i de qualitat.

Activitats i entreteniment: l'Hotel del Prado ofereix una varietat d'activitats i serveis per garantir diversió i relax. Des d'excursions guiades fins a esdeveniments culturals, sempre hi ha alguna cosa emocionant per fer en i al voltant de l'hotel. La proximitat a les estacions d'esquí, els camps de golf i els pintorescs pobles de la regió converteixen aquest hotel en el destí ideal per a les teves pròximes vacances.

Reserva la teva estada a Puigcerdà al millor preu! Recorda, la Festa del Trinxat és aquest 24 de febrer!

Blog