Celebra les festivitats a l'Hotel del Prado
Celebra les festivitats a l'Hotel del Prado
El nostre restaurant està situat a Puigcerdà i destaca per la seva autèntica cuina catalana. Està distingit amb el reconeixement "Hotel Gastronòmic", atorgat per la Generalitat de Catalunya.

En les nostres opcions de menús i cartes, mantenim l'essència dels sabors tradicionals, però amb un toc modern. Ens centrem a ressaltar els plats característics de la cuina catalana, utilitzant productes d'alta qualitat de la regió, incloent-hi varietats amb denominacions d'origen protegides i indicacions geogràfiques.

A més, oferim la possibilitat de personalitzar menús per a tota classe de celebracions i esdeveniments de treball.

Et convidem a descobrir la diversitat d'opcions que presentem als nostres menús perquè gaudeixis d'unes festes de les més especials i envoltat de plats deliciosos.

Què trobaràs al nostre restaurant?

- Oferim una excel·lent i reconeguda cuina tradicional catalana.

- Menú variat i de qualitat per a les festes: Menú de Grups, Menú de Nit de Nadal, Menú de Nadal, Menú de Sant Esteve, Menú de Cap d'Any, Menú d'Any Nou.

- Tenim opcions de plats dissenyats especialment per a celíacs.

- Descobreix la nostra extraordinària carta de vins amb diverses denominacions.

- El nostre local compta amb sistema de climatització per a la teva comoditat.

- Sales àmplies, ideals per a grups.

Descobreix els nostres menús per a grups i nadalencs

1. Menú per a grups per a Nadal

Disposem de 8 menús diferents, un menú degustació de diferents llocs del món i un menú de diferents localitats del Camí de Sant Jaume.

Pots trobar plats com aquests:

- Rissotto d’Ànec i bolets amb formatge de Meranges.

- Filet de vedella amb salsa de bolets i gratinat de patates.

- Bunyols de bacallà amb allioli d’all negre i cruixents de pernil.

Escull el menú que més t'agradi i gaudeix de Nadal amb nosaltres i amb els teus éssers estimats. Bon profit!

2. Menú per a Cap d'Any

Es tracta d'un menú elaborat al nostre restaurant, amb productes de qualitat i proximitat.

Pots trobar plats com aquests:

- Ostra amb escuma de pernil ibèric amb caviar de Mújol.

- Gambes vermelles de Palamós amb cruixent de carasatu i parmentier de bullabessa.

- Paupiettes de llenguado fresc amb bisque de marisc.

- Filet de vedella amb medalló de foie i salseta de tòfona negra.

- Postres especials de Cap d'Any.

Vine a acomiadar l'any a l'Hotel del Prado, acompanyat de la teva família o amics i amb l'estómac ple del menjar més deliciós.

3. Sopar de Nit de Nadal

Es tracta d'un menú elaborat al nostre restaurant, amb productes de qualitat i proximitat perquè gaudeixis d'un àpat ben tradicional i, sobretot, deliciós.

Pots trobar plats com aquests:

- Crema de galeres amb cremós d’alvocat ous de salmó.

- Llamàntol sencer a la planxa amb brunoise de verduretes, caviar d'oli d'oliva i maionesa de caramel.

- Tortell de Nadal de nata o crema.

La Nit de Nadal i Nadal són per passar-los en família, per això al nostre hotel disposem de sales acollidores, ideals per a grups on pots gaudir del nostre menú amb els teus.

4. Menú de Nadal

Es tracta d'un menú elaborat al nostre restaurant, amb productes tradicionals nadalencs i catalans, però amb un toc modern i personal.

Pots trobar plats com aquests:

- Carn d'olla i les seves verdures.

- Pava de Nadal a la catalana.

- Carxofa farcida de parmentier tofonat, cruixent de formatge, crema de castanyes i pernil ibèric.

És important celebrar Nadal amb els teus éssers estimats, gaudint de la companyia, les rialles i d'un bon àpat. Per això tenim un menú preparat amb detall per assegurar que passes aquestes festes com et mereixes, i tot envoltat d'un entorn natural idíl·lic a Puigcerdà.

5. Menú de Sant Esteve

Si també vols celebrar aquesta festivitat, envoltat de natura, dels teus éssers estimats i d’un menú de qualitat amb productes de proximitat i típics catalans: estàs al lloc indicat, tot elaborat al nostre restaurant.

- Canelons de Sant Esteve gratinats.

- Petxina de Sant Jaume farcida de rap i marisc.

- Costelló de vedella de les Bulloses amb cremalloles.

- Coulant de torró.

6. Menú d'Any Nou

Comença l'any amb bon peu i, sobretot, amb l'estómac feliç. Vine a passar-lo amb nosaltres, en la tranquil·litat de Puigcerdà. Tenim menú per a nens també!

- Ou escumat amb salseta de foie i tòfona negra.

- Turbot a la planxa amb verduretes “al dente” i salseta de pernil ibèric.

Blog