Preparats per la Cursa de Sant Silvestre
Preparats per la Cursa de Sant Silvestre
Acaba l’any de la millor manera a Puigcerdà amb la cursa de Sant Silvestre!
L’any nou sempre és bon moment per plantejar-se propòsits: canviar l’estil de vida, descansar més, dedicar més temps a un mateix… I si hem de parlar d’un propòsit que es repeteix pràcticament cada any, aquest és el de fer més esport.

Apuntar-se al gimnàs o començar a practicar crossfit són algunes de les opcions més recurrents, però si optem pel més fàcil i assequible per a tothom, ens decantem pel running. Córrer és una opció ideal per a respirar aire pur, fer esport i sentir-nos amb més vitalitat.

Per això, des de l’Hotel del Prado, et proposem que comencis l’any amb força participant en la 10a edició de la Cursa de Sant Silvestre.

La Cursa de Sant Silvestre de Puigcerdà

La cursa, que començarà a la Plaça Santa Maria i arribarà fins al Poliesportiu, tindrà lloc el 31 de desembre a les 10 del matí en categoria principal i 10:45 en categories mini. És oberta a tothom sota inscripció i amb tres modalitats diferents: curses mini per a nens i nenes fins a 4 anys per 6€, curses infantils de 5 a 11 anys per 8€ i, finalment, la cursa de 5 kilòmetres a partir de 10 anys, per un preu de 15€.

Es tracta d’una cursa solidària, i és que el 10% del que es reculli de les inscripcions es destinarà al projecte solidari “Fundació Hospital de Puigcerdà”.

La data límit per a inscriure-s’hi és el 29 de desembre a les 00:00 o fins que s’arribi al límit d’inscripcions.

Premis de la cursa Sant Silvestre 2022

Pel que fa als premis, els tres primers classificats de cada categoria masculina i femenina rebran una medalla, i els tres primers classificats o classificades absoluts rebran un trofeu. La resta de participants seran obsequiats amb una samarreta de la cursa i un barret de Nadal.

Quant a les curses infantils, tots els i les participants rebran una medalla de participació i una bossa esportista amb una samarreta de la cursa i diferents obsequis de patrocinadors.

On allotjar-se per viure el Nadal a la Cerdanya

Des de l’Hotel del Prado t’esperem perquè gaudeixis d’un allotjament al centre de Puigcerdà, rodejat per una gran zona enjardinada amb taules, cadires i un parc infantil. En aquest mateix espai exterior hi ha una acollidora zona de spa amb piscina climatitzada que obre pràcticament tot l’any, i una pista de tenis per als clients.

I per acabar d’arrodonir l’estada, no et perdis el nostre restaurant gastronòmic amb una interessant selecció dels plats més típics de la gastronomia catalana que s’elaboren amb els millors productes de proximitat i amb una excel·lent carta de vins.

Aquest desembre, no t’ho pensis més: vine a l’Hotel del Prado a començar el 2023 i acomiada l’any gaudint d’un matí d’esport participant en la Cursa Sant Silvestre de Puigcerdà, en família o amb amics. T’hi esperem!

Blog