Hotel per empreses a Puigcerdà
Hotel per empreses a Puigcerdà
Estàs buscant un Hotel per empreses a Puigcerdà? Ja l’has trobat!

Si viatges per feina o estàs cercant un espai on celebrar reunions d’empreses, és important que trobis unes instal·lacions que ofereixin tots els serveis perquè el teu esdeveniment surti a la perfecció. Si estàs buscant un hotel per empreses a Puigcerdà, des de l’Hotel del Prado oferim diferents sales i espais perquè puguis portar a terme la teva reunió amb totes les comoditats que necessites.

Som un hotel familiar i acollidor, situat a tan sols 5 minuts del centre de Puigcerdà i a 20 minuts caminant de l’estació de tren de Puigcerdà. Estem molt ben comunicats per carretera amb la N-152.

A més, disposem de pàrquing gratuït en el mateix allotjament, on podràs estacionar el teu vehicle, i un interior per guardar la moto i la bici. Oferim les millors instal·lacions i serveis, convertint-nos en un hotel per empreses a Puigcerdà que disposa de totes les comoditats.


Espais pel teu hotel per empreses a Puigcerdà


L’Hotel del Prado disposa de dues sales totalment equipades per a realitzar tota mena d'esdeveniments empresarials, corporatius, reunions d’empresa, convencions, presentacions de producte o qualsevol altre tipus d’esdeveniment.

Les nostres sales tenen una capacitat de 10 a 80 persones i estan equipades amb els principals serveis:


- Pantalla de projeccions
- Projector
- Pissarra blanca
- Connexió a Internet amb ADSL i Wifi
- Micròfon
- Sistema de so
- Aigües
- Material d’escriptori (blocs, llapis, etc.)


El personal s’encarrega de preparar la sala pel que fa al material necessari, els mitjans audiovisuals així com els possibles coffee breaks i menús que es precisin.

A mig matí o a la tarda, preparem els coffee breaks, on es serveix cafè, infusions, aigua, sucs, entrepans i brioixeria. També elaborem menús d’empresa personalitzats, amb els plats més representatius de la gastronomia típica de la Cerdanya.


Hotel del Prado, un hotel per a empreses a Puigcerdà


L’Hotel del Prado ofereix un entorn natural de pau i tranquil·litat únic pel teu esdeveniment empresarial. Un enclavament perfecte que propicia les millors idees i resultats. Tenim més de 25 anys d'experiència i el nostre personal disposa d’una llarga trajectòria en el sector i a l’hotel.

L'allotjament disposa d’una àmplia zona enjardinada amb unes vistes espectaculars als Pirineus. Rodejat de la naturalesa i la calma que ofereix la capital de la comarca, situada al cor dels Pirineus.

Vine a celebrar el teu esdeveniment corporatiu i empresarial en un hotel per empreses a Puigcerdà i gaudeix d’unes instal·lacions completes amb tots els serveis necessaris. Reserva ja la teva sala i viu una jornada envoltat de naturalesa en un indret privilegiat.

Blog