Viu el Summerfest Cerdanya 2022
Viu el Summerfest Cerdanya 2022
Descobreix el festival Summerfest Cerdanya 2022 que se celebrarà a l’agost a Puigcerdà

Un dels festivals de música més importants dels Pirineus catalans és el Summerfest Cerdanya 2022. Situat en una ubicació idíl·lica, al bell mig de la natura, l'esdeveniment és un dels més esperats aquest estiu.

Del 13 al 27 d'agost se celebrarà la primera edició del Summerfest Cerdanya al municipi de Puigcerdà. El festival està organitzat per Clipper's Live i El Badiu i et permetrà gaudir d'una experiència que va molt més enllà de la música.

Gastronomia, activitats, zona village, espectacles per a totes les edats i concerts a l'aire lliure són algunes de les propostes que trobaràs en aquest festival, així com moltes altres sorpreses.

La llista d'artistes ja està confirmada, així que els assistents podran gaudir de les actuacions dels cantants següents:

Antonio Orozco
Nil Moliner
El Pot Petit
Dani Martín
Lola Indigo
Sergio Dalma
Els Pets
Taburete


Aquest estiu aprofita les teves vacances per venir a gaudir de l'entorn natural i excepcional que ofereix la comarca i aprofita per viure les actuacions d’alguns dels artistes més populars del panorama nacional. El pla perfecte per passar uns dies de relax i de lleure.

Summerfest Cerdanya 2022: On allotjar-se?


Si teniu pensat assistir al Summerfest Cerdanya 2022, una de les millors opcions d'allotjament l'ofereix l'Hotel del Prado. Estem ubicats a Puigcerdà, per la qual cosa podràs anar als concerts a peu tranquil·lament des del teu allotjament.

Som un hotel de muntanya acollidor que ofereix un gran nombre de serveis per garantir una estada perfecta als nostres hostes. Gaudeix d'un bany a la nostra piscina exterior, descansa a les nostres gandules del jardí i degusta la gastronomia de la zona a la terrassa del nostre restaurant.

És important descansar després d’una nit de concert. Les nostres habitacions ofereixen els millors serveis per garantir el màxim descans. Totes les estances estan dotades dels elements següents:

Bany privat amb banyera o dutxa
Assecador de cabell
Caixa forta
TV LCD
WiFi gratuït

Durant els teus dies a Puigcerdà i a la Cerdanya, podràs gaudir d'un gran nombre d'activitats per la zona. Descobreix la naturalesa de la comarca a través de nombroses rutes de senderisme, BTT, escalada, travesses, etc.

Aprofita la ubicació immillorable que ofereix l'Hotel del Prado per conèixer tots els atractius turístics de la Cerdanya, els seus pobles, tradicions i el seu ric patrimoni cultural.

Aquest estiu vine al Summerfest Cerdanya i descobreix els millors artistes del país. Reserva ja la teva habitació i vine a passar les vacances d'estiu al mig de la natura. Gaudeix dels millors serveis per passar uns dies de relax i lleure a la Cerdanya.

Blog