Els millors esports d’hivern a la Cerdanya: estacions d’esquí i activitats per gaudir de la neu
Els millors esports d’hivern a la Cerdanya: estacions d’esquí i activitats per gaudir de la neu
La comarca de la Cerdanya és una zona d'esquí per excel·lència, amb més d'una dotzena d'estacions d'esquí alpí, nòrdic i de muntanya en un radi de 30 quilòmetres.

Les estacions d'esquí de la Cerdanya no només proporcionen una experiència hivernal excepcional, sinó que també tenen un impacte significatiu en l'economia local. Segons el Llibre Blanc de les Estacions de Muntanya de Catalunya, la pràctica de l'esquí genera més de 374 milions d'euros d'activitat econòmica a Catalunya, amb una mitjana de 59 milions d'euros per estació.

La Molina i Masella

La Molina

La Molina destaca pel seu caràcter familiar. Amb 68 pistes i 71 quilòmetres d'extensió esquiable, ofereix diversitat per a tots els nivells d'esquiadors. Les seves instal·lacions inclouen serveis per a l'esquí per a discapacitats. La Molina està ben comunicada per carretera i ferrocarril i també ofereix activitats alternatives com raquetes de neu, trineus i motos per a neu.

Masella

Masella, al vessant nord de La Tosa d'Alp, destaca per la seva modernitat. Amb 74 quilòmetres esquiables i 578 canons de neu, assegura una qualitat excepcional de la neu, fins i tot de nit amb les 13 pistes il·luminades. Després de l'esquí, podràs gaudir d'una oferta après-ski amb la gastronomia de muntanya.

Esquí nòrdic a Cerdanya: Guils Fontanera, Lles de Cerdanya i Aransa

Guils Fontanera

Amb 45 quilòmetres de pistes, Guils Fontanera destaca pel seu entorn idíl·lic amb paisatges de pins negres, prats i clars, amb vistes espectaculars a la vall de Cerdanya.

Aransa

Aransa té set circuits, incloent-hi Pollineres i Pedres Blanques. Aquesta estació permet gaudir de paisatges boscosos i clarianes, oferint també activitats individuals i en grup, incloent-hi raquetes de neu.

Lles de Cerdanya: senderisme nocturn i petfriendly

Dedicada a l'esquí nòrdic i de muntanya, disposa de senders senyalitzats amb diferents graus de dificultat, fins i tot per realitzar de nit. Amb un refugi de muntanya i activitats petfriendly, ofereix una experiència completa per a tothom!

Hotel del Prado: El teu refugi a Puigcerdà

Si busques un lloc acollidor a prop del centre de Puigcerdà, l'Hotel del Prado és la millor opció. A tan sols 5 minuts del centre, el nostre hotel familiar ofereix una estada tranquila i acollidora. Amb una àmplia zona enjardinada, piscina climatitzada, parc infantil i pista de tenis, és l'escapada perfecta. El nostre restaurant serveix plats típics de cuina catalana amb productes de proximitat, i l'hotel també disposa d'espais per a banquets, bodes i altres celebracions.

Blog