Bodes batejos i comunions a la Cerdanya
Bodes batejos i comunions a la Cerdanya
Perquè celebrar la teva boda, bateig o comunió a la Cerdanya és un encert

Quan preparem una celebració ens ve sempre al cap compartir aquest moment amb totes les persones que omplen la nostra vida i que ens hi aporten felicitat. Si penses a celebrar una boda, un bateig o una comunió segurament el que t’agradaria és gaudir-la en un entorn únic, especial i que fos un moment d’allò més familiar.
Si planeges algun tipus de celebració a Hotel del Prado et proposem compartir la teva boda, bateig o comunió a la Cerdanya. En el nostre hotel trobaràs l’ambient familiar que desitges, a part de gaudir d’un entorn privilegiat on la muntanya serà el vostre escenari.

Perquè celebrar la teva boda, bateig o comunió a la Cerdanya és un encert


A Hotel del Prado sabem que vols que aquest moment sigui especial, que sigui un moment únic i íntim, que sigui un dia de records memorables.
Si vols celebrar la teva boda envoltada de la natura de la Cerdanya, un espai especial on fer-ho és a Puigcerdà, on estem localitzats. Aquí el nostre espai per a fer possible el teu esdeveniment és la màgia de la natura, els paisatges i la profunditat de l’exterior. Fins allà on allarga la teva vista podràs contemplar un marc increïble.
I és que una celebració de conte és possible. Si és en època estiuenca gaudiràs de les hores de sol i de la bona temperatura que hi ha a la muntanya, en canvi, si ets més de tardor o hivern podràs preparar tenir una boda hivernal, una tendència que cada cop està més valorada per nuvis, per la seva originalitat i per l’excepcional decoració del paisatge.

Que degustar a una boda, bateig o comunió a la Cerdanya


La teva celebració no només és única per la ubicació, ha de comptar amb un exquisit aperitiu i en el cas de la teva boda, bateig o comunió a la Cerdanya pot ser servit a la nostra zona enjardinada. Per l’hora de l’àpat principal pots escollir entre diferents menús, tots ells dissenyats perquè tu i els teus convidats gaudiu de la bona gastronomia.


Normalment, la celebració s’organitza en aperitiu, un primer plat, que sol ser peix, un segon plat, que normalment és de carn i com no, el pastís de casament. Pots consultar aquí més informació del nostre Restaurant i veure’n fotografies.

Que més puc incloure en la meva celebració nupcial


Tenim més detalls pensats per tu en el cas de celebrar la teva boda a la Cerdanya a l’Hotel del Prado. Ens podem encarregar dels centres decoratius per les taules i les zones de celebració, personalitzem les minutes, música en viu, i per part nostra et volem fer un regal, l’allotjament a la nostra suite nupcial. Descobreix-la aquí.

Estarem encantats i molt contents de compartir amb tu un dia tan especial com és celebrar la teva boda , un bateig o la comunió d’un fill, per això et convidem a conèixer més la Cerdanya. Volem que tot sigui especial i sabem que ho podem aconseguir, només has de consultar les dates i dir-nos que et fa il·lusió, nosaltres farem la resta. T’esperem.

Blog