Obrim de nou les nostres portes!

Després de tants dies de confinament obrim de nou les portes del nostre establiment perquè pugueu tornar a gaudir d'una escapada o unes bones vacances a la Cerdanya en un entorn segur i tranquil.

L'Hotel del Prado és l'hotel ideal per a tornar a gaudir acompanyat de la família, els amics, amb la parella o sol, i alhora relaxar-se en un entorn immillorable. Les nostres àmplies instal·lacions us ajudaran a trobar-os segurs en qualsevol dels nostres racons. Deixeu-vos cuidar, com sempre, pel nostre personal que segur farà que la vostre estada sigui inoblidable.

Aquests dies estem treballant de valent per posar-ho tot a punt, ultimant el nostre pla de contingència a partir de les recomanacions de l'ICTE, amb l'assessorament de la nostra empresa de riscos laborals i aplicant els principis de neteja, desinfecció i distàncies de seguretat adequades. Estem revisant tots els nostres protocols i formant al nostre personal en matèria de Covid. Hem apostat per netejar amb ozó (per aigua) incorporant noves màquines a pisos i la zona de la piscina (spa). Trobareu també diferents punts de desinfecció en les principals entrades i accessos al nostre establiment.

També estem treballant per redistribuir els nostres espais i redissenyar la nostra oferta gastronòmica adaptant-nos a la nova normativa. No ens oblidarem de la cuina catalana i els plats de cuina pirinenca, donant la mà als nostres productors locals.

Els nostres esmorzars se serviran a taula i podreu escollir amb antelació quin tipus d'esmorzar preferiu entre diferents menús, donant-vos moltes opcions extres perquè pugueu gaudir com abans del primer àpat del dia. Aprofitarem per oferir-vos a partir d'ara alguna opció més saludable i sempre tindrem en compte els nostres clients amb intoleràncies alimentàries o necessitats alimentàries especials.

Al nostre restaurant us servirem els dinars i sopars oferint el nostre tradicional menú diari i de cap de setmana. Arrencarem amb el servei de carta al mes de juliol i també us prepararem menús al vostre gust per a trobades amb amics o celebracions especials. Si el temps ens ho permet, podrem servir-vos el dinar al nostre fantàstic jardí durant aquests primers dies d'estiu, i si preferiu quedar-vos a casa, podreu venir a buscar menjar per emportar.

Amb empenta i la vostra companyia segur que ens en sortirem!

Descobreix la Cerdanya

Copyright © 2020 Hotel del Prado NIRC HG-000076 Website by iEstrategic